Extra Szolgáltatások - Énekelj Ajándékba

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Extra Szolgáltatások

Az alapár 15 000Ft, ezzel bárki számára elérhetővé tettem ezt a szolgáltatást de sajnos több napos vagy akár hetes munka ebbe az árba nem fér bele. Viszont különdíj ellenében lehetőség van a kiválasztott dal minőségének fokozására, akár elérhető a lemezkiadók által megkövetelt minőség is.

A felkínált szolgáltatásokon kívül is igyekszem teljesíteni az egyedi igényeket, ilyenkor az árak megegyezés szerint alakulnak.

Énekhang retusálás - 5 000Ft
Az alapárban benne van egy alapszintű hangretusálás de lehetőség van a minden egyes énekhangnál külön kiigazítani a ritmikát és egy speciális programmal helyretenni a hamis hangokat. Ám ennek is vannak határai, a nagyon hamis hangokon hallatszódik, hogy korrigálva van!
Ez a művelet kb. 2-5 órát vesz igénybe daltól függően.

Egyedi CD-borító tervezés - 5 000Ft
Egyre bővül az előre gyártott CD borítok választéka, ám ha Neked speciális elképzeléseid vannak akkor megpróbáljuk megvalósítani.

Hangszerelés - 50 000Ft
Ha a standard zenei alapoknál jobbat szeretnél, lehetőséged van teljesen profi hangzás elérésére is. Előnye a saját stílusod és az egyedi hangzás, valamint a lemezkiadók által megkövetelt minőség elérése.  Előzetes stílus és hangnem egyeztetés után kb. 1 hét kell egy hangszerelés elkészítéséhez.

Duett feléneklés - 3 000Ft
Gyertek el a pároddal és énekeljétek fel a kedvenc számotokat. Sőt jöhettek többen is akár baráti kör vagy kollégák. Viszont mindenkinek külön-külön kell felénekelni, mert egyszerre csak egy embert tudok felvenni. Az ár plusz személyenként értendő!

CD töbszörösítés - 1 000Ft
Nem elég egy CD? Több embert szeretnél megajándékozni? Annyit írok amennyit csak akarsz! Természetesen minden egyes CD-hez jár borító. Az ár CD-nként értendő!

Ha bármivel kapcsolatban kérdésed merülne fel,
keress meg minket, készséggel állok rendelkezésedre!
tel: Csotye László +36302388012

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz