Hogyan is működik ez lépésről lépésre? - Énekelj Ajándékba

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hogyan is működik ez lépésről lépésre?


 • Találd ki, hogy melyik dalt / dalokat szeretnéd felénekelni!
 • Hívj fel, vagy írj egy e-mailt!
 • Megnézem, hogy megvan-e a kiválasztott dalnak a zenei alapja.
 • Egyeztetünk időpontot.
 • Feléneklés a stúdióban.
 • Keverés utómunka.

 1. Ha kitaláltad, hogy melyik dalt szeretnéd elénekelni hívj fel, vagy írj egy e-mailt! Fontos, hogy olyan számot válassz, amit az elejétől a végéig el tudsz énekelni az eredeti előadóval együtt! Ez azért lényeges, hogy  ki tudd énekelni a legmélyebb és legmagasabb hangokat is.
 2. Megnézem, hogy megvan-e a kiválasztott dalnak a zenei alapja. Több tízezer  zenei alap áll a rendelkezésemre! A standard alapok egy Yamaha Tyros 3 workstation-ról vagy Cubase software-ről szólnak,  igen jó minőségűek. Ha egyedi személyre szabott hangszerelést szeretnél az is megoldható, erről a szolgáltatások  menüpontban többet megtudhatsz. Ha szeretnél az általam elkészített zenei alapra gyakorolni akkor elküldöm neked mp3-ban! Itt a stúdióban már  erre a zenei alapra kell énekelned  (az eredeti számra nem lehet ráénekelni!).
 3. Ezt követően egyeztetünk időpontot, amikor megtörténik a feléneklés. Nem kell fejből tudnod a dalt mert nyomtatok neked szöveget. A feléneklés daltól függően 1-3 órát vesz igénybe. A feléneklést követően  az alapszintű énekhang retusálás következik, ha professzionális retust szeretnél az több órát vesz igénybe erről is többet megtudhatsz a szolgáltatások  menüpontban. Ezután következik a keverés, Te közben kiválaszthatod az előre gyártott CD-borítók közül a Neked tetszőt, ahová hozott fényképet is be tudunk illeszteni.
 4. Ha csak az alapdolgokat kéred akkor pár órán belül a kész zenei anyaggal távozhatsz. Ha plusz szolgáltatásokat is kérsz az akár több napba is beletelhet, ilyenkor vagy postai úton vagy egy újabb találkozó alkalmával kerül átadásra a CD vagy elküldöm a letöltő linket ha Youtube-ra szeretnéd feltölteni.
 5. Nem mindenkinek sikerülhet felénekelni a kiválasztott dalt. Ennek több oka lehet pl.: a rossz  ritmusérzék miatt nem tudja a zenei alapot követni vagy annyira hamisan énekel, hogy nem lehet programokkal  sem korrigálni.   Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a lehetőségeinkhez képest minél jobb végeredmény születhessen.

Ha bármivel kapcsolatban kérdésed merülne fel,
keress meg minket, készséggel állok rendelkezésedre!
tel: Csotye László +36302388012

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz